Sunday, 4 December 2011

Truth about study life

Posted by karmilaillang at Sunday, December 04, 2011
Rasanya semua kita sudah lalui, ada yang sedang lalui dan bakal lalui perasaan macam dalam gambar dekat bawah ni..hihihihi  ^-^

kreditt : http://aqupunyakesahbukankau.blogspot.com 


Tapi kebanyakkan yang terjadi selepas dekat gambar atas ni, sebenarnya jadi macam dekat bawah ni huhuhu, belajar untuk lulus jak pun, bukan nak apply dalam kehidupan...siap lupa apa yang telah kita pelajari. Kadang-kadang kita perlu ambil serius apa yang kita pelajari salah satu sebabnya, untuk kita apply dalam kehidupan esok lusa, kalau bukan dalam kehidupan pastinya dalam alam pekerjaan. Ingat lagi cakap bos aku "graduan mesti tahu semua"..tahu memanglah tahu masalahnya belajar untuk exam jak pun (dalam hati  ^-^)


6 comments:

mR.aSLaN on 4 December 2011 at 00:48 said...

hahah betul2.. blajar utk exam jer:-)
tapi ada la ingat2 gak...
kira bleh lagi laa

EiZaRaZiErYa on 4 December 2011 at 05:45 said...

yela...kadang ru rase macam tu la..blaja berie2 time dekat2 final exam je..lepas tu dah balek rumah..cuti...pelan2 lupe la ape yang blaja tu..huhu..

penjajah minda on 4 December 2011 at 07:21 said...

sejak bekerja nie, aku pun dah lupa apa yang aku belajar dulu.setakat 3m tue je yang aku ingat.hehe

syazwani 'atiqah on 4 December 2011 at 10:07 said...

xsemua studnt blaja utk exm jer..sbb sub mase dip ade kaitan ntok deg..tp,,xpnah engt pn..hahahahahaha

Ayuni on 4 December 2011 at 10:09 said...

hm, ader yg meniru n menipu utk lulus...

karmilaillang on 4 December 2011 at 10:56 said...

hihihihi...semuanya jd pengalaman

Post a Comment

 

Anugerah Cinta Copyright © 2012 Design by Asrarqulub Arts Asrarqulub Arts