Thursday, 16 February 2012

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK?

Posted by karmilaillang at Thursday, February 16, 2012

^-^ bagus tajuk segmen ni, mungkin ada pro dan kontra..tapi kenapa kita tidak mengambil yang baik saja. Nasib baik sempat join sebelum segmen tutup pada jam 10.00 malam ni.

Sebab kenapa nak blog anugerahcinta  ini di kritik ?
  • Sebab blog anugerahcinta masih perlu penambah baikkan untuk perkongsian ilmu kepada semua yang sudi singgah.
  • Sebab lain, nak tengok berapa ramai yang boleh berikan kritikan yang membina.
  • Nak tahu jugak apa perasaan bila kita dikritik dengan orang yang kita tak kenal, sama ada boleh terima atau anggap seperti angin yang bertiup.
ok , jangan lupa tinggalkan kritikan, untuk kebaikan blog anugerahcinta agar tuan tanahnya mampu memberikan entry yang terbaik dan bermanfaat untuk dikongsikan sama ada dalam kehidupan di dunia mahupun di sana nanti sesuai dengan keselesaan pembaca yang datang untuk menambah ilmu.. saya bersedia untuk dikritik @^@.




35 comments:

dyabunga on 16 February 2012 at 22:02 said...

dya cuma tak suka ada word verication..
susah nak komen

:: Cik Nur :: on 16 February 2012 at 22:24 said...

terima kaseh sudi komen blog cik nur.. :)

blog ni ok dah..cuma iklan tu, yg dah xde promosi kena buang la..kalau tak buat berat blog je..

pastu setuju dengan dyabunga..cz cik nur pun xsuke de word verication ni...

nanieybarnieylurviey on 16 February 2012 at 22:36 said...

emmm buang love yg kt tepi tu lau bleh then also iklan churp2 yg lma2 tu pun lau bleh buang..

karmilaillang on 16 February 2012 at 22:50 said...

tak tahu nak buang word verication tue...huhuhu

karmilaillang on 16 February 2012 at 22:51 said...

dah buang iklan churp yang tak guna, tak tahu pulak bole bertkan blog..terima kasih cik nur, tpi tak thu nak buang word veriation..huhuhu

karmilaillang on 16 February 2012 at 22:53 said...

dah buang iklan yang lama, tahu pulak boleh kena buang hihihihihi..
saya sayang love yang dekat tepi tue...huhu
apa pun tqvm sebb kritik cik naniey..

Y . Y on 16 February 2012 at 23:01 said...

love kat tepi tak perlu kot..hihi..thanx for komen :)

Syahmi Elias on 16 February 2012 at 23:36 said...

kunjungan balas..

tulisan kecil sangat dan halus..seriosly blog ni nampak sangat kemas..tapi senarai follower tu letak kecik kat tepi jew ok kot..nampk semak..=)

for me:

1.blog mestilah mesra pembaca.
2.entry mestilah bagus dan bermanfaat.

=)

apisv2 on 16 February 2012 at 23:52 said...

dtg mengunjung dan kritik ;p
jgn lupa dtg blog apis sekali ;D
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

- M A S H - on 17 February 2012 at 00:43 said...

lawatan balas :) terima kasih

gunakan ruangan komen jenis POP-UP WINDOW mungkin lebih sesuai. senang nak komen :)

http://miasheta.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Anyyss Shuhaimi on 17 February 2012 at 01:21 said...

bukan dari segmen yang sama tapi nak komen jugak. boleh?
hee

MaryaYusof on 17 February 2012 at 07:01 said...

Salam Karmila,

Sabahan kah kamo? Di mana ya? KK kah? Anyway, thanks sudi jenguk blog akak...

Tak tahu nak kritik tp setuju dgn -MASH-, pop up window lg senang nak komen :)

Salam ukhuwah fillah~

Puan Gojes on 17 February 2012 at 08:11 said...

morning syg :) thanks for droping ur komen :)

nak komen font mungkin blh besarkan sikit :)

Mohd Ridwan on 17 February 2012 at 10:18 said...

Background follower tu cuba hang transparentkan,mesti stylo habis! (^_^)Y

P/S : Word Verication tu kalau takda mesti awesome! Cara nak buang.. Gi dasboard > Design > Settings > Comments ! cari "Show word verification for comments?" dan awak tick NO! Try okeih....

LINDAHERY on 17 February 2012 at 11:45 said...

hai...font tukar lebih jelas lg..:)

FL blogh0use on 17 February 2012 at 13:18 said...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^


*buang word verification tu kot =)

Diera Tekikushika on 17 February 2012 at 13:41 said...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

cik Lily on 17 February 2012 at 15:32 said...

hai, jemput singgah belog cik lily pulak...
http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Zabel Iqbal on 17 February 2012 at 15:41 said...

nk sy tlg ajar x?

Zabel Iqbal on 17 February 2012 at 15:42 said...

salam.. hari tuh ada comment kt blog sy kn.. so, now its my turn. hehe..
eemmm.. so far ok je... cuma satu je.. follower ramai sgt.. jeles i... hahahaha

Eza Boom Boom on 17 February 2012 at 16:00 said...

Hello, Eza singgah nak kritik :) Hee. Eza rasa tak perlu letak banyak sangat widget yang tak penting. Letak mana yang penting je. Hee, so baru mesra visitors :) Hope Eza membantu serba sedikit :)

Fadzmie Mohamad on 17 February 2012 at 18:50 said...

Overall design, okay. Berat blog pun okay. Just word verification ja yang mau dibuang. Hehe. Tapi yang paling manang, itu header. Cute! ;) Bah, keep up the good work ah. ;)

QasehCinta on 17 February 2012 at 19:03 said...

ala comeynyew....!!!

suka la...n header pun comey... (eah ni kritik ke)
hihihi

cuma x yah letak word verification sbb mls nak taip..huhuhu

norhatizahmohamed on 17 February 2012 at 22:19 said...

blog ni okay tapi saya tak suka plak love² tepi ni. hehe

karmilaillang on 18 February 2012 at 21:44 said...

hihihi, nanti try buang, sebb sy suka

karmilaillang on 18 February 2012 at 21:45 said...

ok terima kasih, nanti try pindahkan senarai follower p dekt tepi

karmilaillang on 18 February 2012 at 21:47 said...

terima kasih sudi dtg dan kritik sekali...:D

karmilaillang on 18 February 2012 at 21:50 said...

terima kasih cik mash..
nanti try d tukar...

karmilaillang on 18 February 2012 at 21:50 said...

boleh anyyss..komen jak, sama2 kita perbaiki..

karmilaillang on 18 February 2012 at 22:43 said...

wslm kak, ya sabahan di KK sekrg...
terima kasih kak..dgn cadangannya....
salm ukhwahfillh abadan abada =)

karmilaillang on 18 February 2012 at 22:46 said...

ok, sis...nanti tukar...terima kasih ya =)

karmilaillang on 18 February 2012 at 22:47 said...

terima kasih =)
tak dpt nak transparentkan, tak thu atau memang tak dapt..huhuhuhu

karmilaillang on 18 February 2012 at 22:48 said...

terima kasih cik linda, nanti digantikan =)

e-Zo94 on 19 February 2012 at 11:29 said...

dah folow sekali blog ni.. dari segmen sama :D

Najwa Zahari on 19 February 2012 at 15:56 said...

hi admin! Saya datang untuk balas kunjungan! :D

Okey, overall blog dah cantik, kemas dan simple cuma harap buat scroll box di kotak karangan tu untuk lebih kemas dan harap awak buang word verification :) Tu je~ Keep it up! :DD

Post a Comment

 

Anugerah Cinta Copyright © 2012 Design by Asrarqulub Arts Asrarqulub Arts