Monday, 21 November 2011

Cawan styroform VS Iklan TV

Posted by karmilaillang at Monday, November 21, 2011
Saya, memang respect gila dengan budak-budak seni ni, lebih-lebih lagi kreatif sampai boleh menconteng atas cawan styrofoam, cuba bayangkan kalau dorang ni melukis atas kertas lukisan..tak tahulah lukisan korang hidup kali kelihatannya..*-*. Entry kali ni, nak pamerkan kretiviti mereka untuk tatapan kita..













lukisan kreditt : http://cisdel.com/

macam mana? hebat tak... lebih kurang sama dengan  iklan maxis, iklan klinik 1 malaysia dan kedai 1 malaysia tuu, contoh ada dekat bawah ni..tengok jangan tak tengok ^-^


 lukisan tangan yang dibuat menjadikan mesej didalam iklan dapat disampaikan dengan mudah dan seronok untuk ditonton tidak kira usia,lebih-lebih lagi kanak-kanak pastinya seronok..memang BEST, untunglah korang ada kelebihan yang Allah S.W.T bagi..memang suka sangat..sebab kreatif.. 
salam blogger kat korang semua..
hmm kali nie entry pasal video yang lukis2 lagi..
kreatif betul kan diorang nie buat iklan camnie..
banyak ka
korang tengok lah sendiri bagaimana mesej tue disampaikan..
sangat2 kreatif..I LIKE okay!



16 comments:

nita on 21 November 2011 at 06:01 said...

nice pictures...
hehe..
btw, salam perkenalan...
follow awak.
hope dpt singgah saya pulak..

Najwa Sofwani on 21 November 2011 at 07:26 said...

wah impress nyer...cawan putih kosong jadi cantik macam tu..buat collection ni best =D

penjajah minda on 21 November 2011 at 08:12 said...

nie kalau buat hadiah hari mak best gak nie.hehe

TeQah Khaire on 21 November 2011 at 09:30 said...

kalau lah aku se kreatfif mcm nih ..

ahha (:

Badrina Ibtisam on 21 November 2011 at 11:36 said...

Nice sgt!! <3

aisya on 21 November 2011 at 19:33 said...

kreatif sangat! =)

Pondok Usang on 22 November 2011 at 22:50 said...

sangat seni!

syafiqakarim on 23 November 2011 at 17:43 said...

bole hadiah kan satu?
haha

misya mialen on 24 November 2011 at 08:54 said...

kagum gila tgk lukisan ni;D

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid on 24 November 2011 at 10:32 said...

cantik lukisan tu...takde jual kat kedai ke? hehe~

Ct Aja on 24 November 2011 at 18:33 said...

wow...kreatif..

Ihsan Arifin on 25 November 2011 at 16:08 said...

biase lepas minum buang cawan, tapi lepas ni tak jadi buang dah kot hehe ;)

ORLANDO AHMAD on 26 November 2011 at 00:41 said...

fuhhh ohsem!

Kancil 8349 on 26 November 2011 at 14:39 said...

kreatif sungguh orang2 macam nie

milo on 27 November 2011 at 19:15 said...

wow..kreatif betulla diorang ni..ni kalo jual ni bleh buat duit ni tauu..untungg.. :)

Mia Meymi on 1 December 2011 at 01:12 said...

mmg kreatif laa..

Post a Comment

 

Anugerah Cinta Copyright © 2012 Design by Asrarqulub Arts Asrarqulub Arts