Thursday, 12 January 2012

Jom Blogwalking By Ieyza Afieyna

Posted by karmilaillang at Thursday, January 12, 2012

sebelum ni, memang jarang nak join segmen macam ni, tapi tahun ni mood nak joinla pulak kebetulan dah kena tag dari cik http://wardahalisya.blogspot.com/, mai la kalau nak join sekali pun boleh..nak tahu lebih lanjut boleh klik http://ieyzaafieyna92.blogspot.com/2012/01/jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html.
 saya tag mereka yang punya cerita penuh warna warni.. 

6 comments:

IBU AQIL on 13 January 2012 at 20:48 said...

follow sini dari segmen yg sama

dari segmen yg sama...

http://nazrieda-anakku.blogspot.com/2012/01/jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html

Cik Fafa on 14 January 2012 at 11:05 said...

singgah dr segmen yg sama !!

http://cikfafasweet98.blogspot.com/2012/01/jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html

Nurul Faiz Bikers on 14 January 2012 at 19:28 said...

hye dear.
sis datang sini pulak yea...

ieyza afieyna on 20 January 2012 at 18:51 said...

salam.. sory lambat terjah.. broadband buat hal...

thanx join segment ieyza..
ieyza dah buat tempat bloglist untuk semua yg join..:)


just klik bloglist kat tab menu ieyza tu ye.. :)

Arra Ahmad on 20 January 2012 at 19:40 said...

singgah :)

http://arazua.blogspot.com/2012/01/jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html

cikladybird on 21 January 2012 at 23:46 said...

dtg dr segmen yg sama..
salam perkenalan...^_^

Post a Comment

 

Anugerah Cinta Copyright © 2012 Design by Asrarqulub Arts Asrarqulub Arts