Monday, 2 January 2012

Cara mudah membuat mangkuk aiskrim coklat...

Posted by karmilaillang at Monday, January 02, 2012
Kalau ada rezeki nak sambut birthday boleh panggil anak-anak jiran makan dengan kawan-kawan sekali, tak pun awal-awal tahun baru ni boleh la buat makan-makan dekat rumah save bajet ckit. Apa kata gunakan teknik nie.. Lepas semua orang makan KFC,dengan mee hon goreng. Mesti nak ada pencuci mulut lebih-lebih lagi dengan aiskrimkan. Kalau nak isi dalam mangkuk biasa tak canggih arr.. Apa kata guna teknik nie..hehe

Bahan yang diperlukan adalah belon dan jarum, Coklat pekat untuk di jadikan mangkuk.. OK










macam mana? tengok gambar pun boleh faham kan..^-* selamat mencuba 

5 comments:

Nurul Faiz Bikers on 2 January 2012 at 20:41 said...

wow ! mangkuk pon boleh makan.
sedap sedap.

aReLaN on 2 January 2012 at 22:58 said...

makan mangkuk dia pn sodap.hahaha

Pwincess sarah on 2 January 2012 at 23:27 said...

wah...sedap2...nak cuba wat la... :)

Pen Biru on 3 January 2012 at 08:16 said...

weeeee...good idea.tak terfikir pulak.boleh try gak ni.lain dr yg lain

Cik Ungu Kamila on 3 January 2012 at 17:25 said...

wahh kreatif laaa :)

Post a Comment

 

Anugerah Cinta Copyright © 2012 Design by Asrarqulub Arts Asrarqulub Arts