Sunday, 18 March 2012

Segmen tambah follower sampai pening =)

Posted by karmilaillang at Sunday, March 18, 2012

santai di hujung minggu...rasa terpanggil pulak nak join segmen Miss Yaya....walaupun dah sedia pening, tetap nak tambah kenalan..mula-mula berblogger dulu, tak sangka pulak blog dekat Malaysia ni tersangatla banyak tapi anugerahcinta ni still baru lagi sebab tak sambut ulang tahun setahun lagi pun..sampai hari ini still banyak lagi blog yang tak terjah...sebab tu nak join segmen ni..

mai la join ramai-ramai, 

6 comments:

Miss Yaya ★ on 19 March 2012 at 18:46 said...

Thankz join .

Ni list peserta , Slmt berblogwalking smpi pening

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

Operasi Hitam on 19 March 2012 at 21:27 said...

singgah dan follow blog ni dari segmen yg sama.. jemput follow blog sy ye.. :D

http://operasihitam.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

MISS IMAKASIHDANI on 21 March 2012 at 22:07 said...

was here n follow,

hit mine ;)

http://kasihdani.blogspot.com/2010/01/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

!em@ gurLz on 23 March 2012 at 13:07 said...

hye...
dr segmen yg sme
done follow ^_^

http://iemagurlz.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

jijie lah on 23 March 2012 at 13:28 said...

done folo u, hit me back here http://jijielah.blogspot.com/

AzRiey on 24 March 2012 at 00:03 said...

dah follow..follow saya balek k

http://azrieyx.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

Post a Comment

 

Anugerah Cinta Copyright © 2012 Design by Asrarqulub Arts Asrarqulub Arts